Skip to content

Trukkimestari 2019 -kilpailu

Barona Logistiikka järjestää Kuljetus-Logistiikka-messuilla ennennäkemättömän Trukkimestari 2019 -kilpailun. Erikseen kutsutut kilpailijat suorittavat eri lajeja vastapainotrukilla ja paras suoritus palkitaan Trukkimestari 2019 -tittelillä sekä huikealla palkinnolla.

Kilpailu on samalla konkreettinen kunnianosoitus trukkikuskeille ja heidän ammattitaidollensa. Trukkimestarikilpailun lisäksi tapahtumaosastolla on kilpailusuoritusten välissä alaa haastavia puheenvuoroja, ja kävijät voivat keskustella Barona Logistiikan asiantuntijoiden kanssa. Työnhakijoilla ja opiskelijoilla on myös mahdollisuus tavata Barona Logistiikan rekrytoijia tapahtuman aikana. Tervetuloa mukaan vauhdikkaalle osastolle!

KATSO AIKATAULUT JA OHJELMA

TRUKKIMESTARIKISA (TO-PE: kisat, LA: palkitseminen ja trukkisimulaattori)

Erikseen kutsutut kilpailijat suorittavat eri lajeja vastapainotrukilla ja paras suoritus palkitaan Trukkimestari 2019 -tittelillä sekä hienolla palkinnolla. Kisoja voi tulla seuraamaan torstaina ja perjantaina. Lauantaina palkitaan vuoden 2019 Trukkimestari ja messukävijät voivat selvittää omia trukkimestarin ominaisuuksia huikealla trukkisimulaattorilla.

AJANKOHTAISIA LOGISTIIKAN PUHEENVUOROJA (TO-PE)

Torstaina ja perjantaina kannattaa tulla kuuntelemaan myös logistiikan puheenvuoroja kisasuoritusten välissä. Puhujina on logistiikan asiantuntijoita sekä Barona Logistiikasta että vierailevista yrityksistä, kuten Lidl Suomesta. Asiantuntijoiden kanssa on loistava tilaisuus jatkaa keskustelua logistiikan aiheista. Haasta heidät siis kysymyksilläsi!

TAPAA BARONA LOGISTIIKAN REKRYTOIJIA

Tapahtumaosastolla voi tavata meidän rekrytoijia ja keskustella tulevista työmahdollisuuksista Barona Logistiikalla. Lauantaina voi jopa testata omia trukinajotaitoja trukkisimulaattorilla! Rekrytoijia voi tavata joka päivä messujen ajan: kurkkaa rekryn tapahtumasivusto täältä.

 

REKISTERÖIDY MAKSUTTA KÄVIJÄKSI