Skip to content

Liikenneareena Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla houkuttelee auto- ja kuljetusaloille

Auto- ja kuljetusalat tarjoavat runsaat 7 000 uutta työpaikkaa joka vuosi

REKISTERÖIDY MAKSUTTA KÄVIJÄKSIKATSO URATARINOITA ESITYSAJAT

Liikenneareena (6m28) houkuttelee auto- ja kuljetusaloille

Auto- ja kuljetusalat tarjoavat runsaat 7 000 uutta työpaikkaa joka vuosi. Ammattien ja työtehtävien kirjo on aloilla laaja kuljettajasta ja mekaanikosta aina logistiikan ja liiketoiminnan johtotehtäviin asti. Liikenneareena Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla esittelee nyt ensimmäistä kertaa laajasti auto- ja kuljetusalojen ammatteja ja koulutusta.

Tutustu auto- ja kuljetusalojen moninaisiin työtehtäviin, urapolkuihin ja koulutukseen suoraan alan ammattilaisten kertomana. Osastolla pääset myös kokeilemaan työtehtäviä simulaattoreiden ja VR-sovellusten avulla. Kuljetusalalle tarvitaan työvoimaa!

Uratarinoita

Kuljetus-Logistiikka-tapahtuman ohjelmalavalla kuulet joka päivä inspiroivia ja hyödyllisiä uratarinoita. Katso allaolevasta linkistä esitysajat ja tule kuulemaan paikan päälle.

KATSO ESITYSAJAT

Mahdollisuuksia alalle pyrkiville ja työskenteleville

Liikenneareenan tavoitteena on saada nuoret ja erilaisissa ammateissa työskentelevät kiinnostumaan näistä toimialoista ja houkutella näin alalle uusia työntekijöitä. Liikenneareena tarjoaa tietoa myös aloilla jo työskenteleville siitä, miten he voivat kouluttautua ja vaihtaa tehtäviä alan sisällä.

Liikenneareena -messuosastolla pääsee tutustumaan auto- ja kuljetusalojen moninaisiin työtehtäviin, urapolkuihin ja koulutukseen suoraan alan ammattilaisten kertomana. Työtehtäviä pääsee myös itse kokeilemaan simulaattoreiden ja VR-sovellusten avulla.

Auto- ja kuljetusaloista on moneksi

Liikenneareenassa pääsee tutustumaan auto- ja kuljetusalojen moninaisiin työtehtäviin, urapolkuihin ja koulutukseen suoraan alan ammattilaisten kertomana. Työtehtäviä pääsee myös itse kokeilemaan simulaattoreiden ja VR-sovellusten avulla.

 

Mukana Liikenneareenassa ovat Autoalan Keskusliitto, Autoliikenteen Työnantajaliitto, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT, Autotuojat ja -teollisuus, Helsingin Bussiliikenne, Helsingin seudun liikenne HSL, Kaukokiito, Kiitosimeon, Korsisaari, Logistiikkayritysten liitto, Nobina, Pohjolan Liikenne, Puolustusvoimat, Scania, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL, TTS Työtehoseura, Urbaser, Veho ja Volvo Finland.

Lisää auto- ja kuljetusaloista:
www.autoala.fi ja www.kuljetusala.com