Skip to content

Kuljetus-Logistiikka 2019 -tapahtuma tarjoaa uutta tietoa ja kohtaamisia!

Messuilla näet kuljetus- ja logistiikka alan yritysten tuotteet ja palvelut yhdellä kertaa, voit seurata esityksiä ja tapaat koko alan yhdellä kertaa.

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI MAKSUTTAKATSO NÄYTTEILLEASETTAJATKATSO OHJELMAT

Kuljetus-Logistiikka 2019 -tapahtuma tarjoaa uutta tietoa ja kohtaamisia!

Tapahtumassa on mukana kaikki merkittävimmät kuljetuskalustoa ja päällirakenteita esittelevät yritykset sekä paljon renkaita, komponentteja, tarvikkeita, lisävarusteita ja palveluita edustavia yrityksiä. Mukana ovat muun muassa DAF, Scania, Mercedes-Benz, Fuso, Iveco, Sisu, Renault, Ford, Toyota, Man, Volkswagen, Volvo Trucks, Peugeot, Citroen ja Renault Trucks. Lisäksi messuilla on suuri logistiikka-alue, runsaasti ulko-osastoja sekä trukkien koeajoalue.

KATSO MUKANA OLEVAT YRITYKSET

Paljon ohjelmaa ja kiinnostavia esityksiä

Tapahtuman toimeksiantajat Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry, Autotuojat ja -teollisuus ry ja Teknologiateollisuus perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmä, sekä näytteilleasettajat ja muut kumppanit tuottavat kaikki messuille laadukasta ohjelmaa.

Messuilla on mm. Trukkimestari 2019 -kisat ja kansainvälinen Scania Driver Competitions -kilpailu. Seminaarilavan  (6m38) ohjelmia juontaa on Evento Awards -palkittu juontaja Marianne Harjula.

Uutta messuilla on auto- ja kuljetusalan teema-alue Liikenneareena (6m28), jossa kerrotaan toimialojen työ- ja koulutusmahdollisuuksista. Alueen tavoitteena on saada nuoret kiinnostumaan toimialoista ja uutta työvoimaa alalle.

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI MAKSUTTA